Mit navn er Louise Egelund Jensen, jeg blev født i Bogense i 1981 som anden datter af buschauffør, Børge og pædagog, Susanne. Jeg voksede op på landet, tæt på naturen og dyr, og dyr har også altid spillet en stor rolle i mit liv, både som interesse og job og som venner og nogle jeg kan betro mig til.

Jeg blev som 17 årig diagnosticeret med Asperger’s Syndrom, efter lang tids spisevægring og mange års depressioner og andre vanskeligheder. Diagnosen for mig, var en kæmpe lettelse og svaret på alle de spørgsmål jeg havde haft hele mit liv. Som 20 årig får jeg plads på bofællesskabet Asgaard, et midlertidigt opholdssted for voksne med Asperger’s Syndrom, hvor de kan komme og lære hvad de har brug for inden de flytter i egen bolig. Jeg boede på Asgaard i 2½ år, inden jeg flyttede i egen lejlighed i Fredericia. Det var på Asgaard at jeg første gang nævnte ønsket om at komme til at holde foredrag for andre i samme situation, og det var personalet på Asgaard der gjorde det muligt for mig at realisere dette ønske.

I hverdagen arbejder jeg som medhjælper nogle få timer om ugen hos Favna Erritsø Dyreklinik, og jeg er hundelufter for 2 hunde, ud over min egen.

Jeg træner flere gange om ugen og er passioneret løber. Jeg har løbet flere halvmaratons og sågar et enkelt maraton. Jeg nyder de mange timer alene på landevejen i mine løbesko!


I min fritid holder jeg af at fotografere, arbejde i min have, samt at gå ture med min hund, Bodil. Jeg elsker musik og at læse gode bøger, samt at se film.